Valborg

Tjenare mannen !
Idag äre ju valborg för er som missat det, jag ska till vildmarkshotellet i kolmården och va där hela kvällen men alla b-kändisar.. haha! kolla på delfinshow och äta gott gott ! har varit där typ två gånger innan så aa.. blir ju ingen nyhet precis ! men det är kul trivs så jävla bra på vildmarkshotellet så himla mysigt !!
Imorgon äre ju 1 maj vilket betyder träffa bästa tjejorna och gå i kolmården WOHOO! saknar dom såå mycke !♥
vi ska åka till hotellet vid fyra typ så det är ju ett tag kvar så får se vad jag gör under den tiden, ska packa lite, kanske går ut lite med Doris och busar så himla fint väder ute ju !! på onsdag skulle det bli typ 21 grader ! SOLA!!!
men vi höres senare, kommer bli lite dåligt bloggande nu men håll ut..
i'll be right back !



water

ingen lust alls att blogga idag, fy blä usch . men ni får en liten bildbomb, hängde med mamma och pappa när dom va ute idag, fick några härliga bilder !

Cameras

inte bäsa bilden men kolla objektivet !?
00--å

Fira farfar !

Hejsan
Idag ska jag fira min farfar som fyllt 80 år ! vi ska åka till några vid tre så det är ett tag kvar, under tiden ska jag kolla på bigbrother, fixa mig göra ett till inlägg sen får jag se !
tog nyss lite bilder på pappas gamla kameror han har, älskar dom ♥ kommer en litet inlägg senare då ni får se dom bilderna, iaf har inte så mycke oh säg eftersom det inte har hänt så mycket idag bloggar somsagt mer sen !
XOXO♥

Eyyygoo pics *

tog lite egopics med kameran förut! enjoy!!

Cristal


FREDAG!

Hello !
Lyyycklig tjej igen här, för det är freedag ! WOOP WOOP ! ligger just i min säng i mitt stökiga rum *pust* och dunkar hög musik! va ute och fota lite när jag kom hem, vet inte vad jag hittar på sen, kommer va ensam hemma vilket är jävligt skönt ! kommer dunka med massa musik och sitta vid datan trorja.. fota lite kanske ? har ju min proffsmodell Doris med mig haha..
SAVE ME FROM WHAT I HAD JUST DONE! haha ja så kan man oxå göra nae men lyssnar på världens bästa lååååt, by the edge of god - Nomy ♥
nu ska jag fixa nästa inlägg som blir en liten biiildbomb ciiaoo ♥
kärlek ♥

Pics again


Pics

fototidning jag fick hem idag, lycklig tjej.se

2012-04-26

hello
jäätte seg idag, verkligen ingen lust att göra någonting typ, hade knappt lust att fota idag liksom!?!? vad äre för fel på mig..
nae men stack ut och knäppte några kort, ni kommer få några riktiga härliga bilder på tisdag kväll för då har jag varit på kolmården en hel dag (y)
aa men skolan idag - den va helt okej.. so prov på morgonen gick sådär fick hjärnsläpp men aa, hade 1 timma och 20 minuters rast så jag och några fler cykla till carro och käka köttbullar med makarooner, myycker godare än skolans fiskgratäng EUW.
Kommer ha kvar den här bloggen ett tag till, tills jag kan min kamera och jag känner för att byta blogg helt enkelt ! såå fortsätt kolla den här bloggen så säger jag till haha !
usel bild

Nikon D5100

Några ENKLA bilder jag knäppte lite snabbt, dåligt ljus och inget stativ = dåliga bilder. kommer med bättre bilder imorrn !

LYCKLIG TJEJ!

HEJ!
grymt lycklig för fått min kaaaaaaamera !! IIIH haha aa men fan grymt glad, slipper jag den andra halvt dåliga nu :)
Blev iaf en Nikon D5100 ♥
Skolan idag var heelt okej, men gick till halv fyra så det sabba liite men aa, imorgon äre spanska igen. FUCK MY LIFE.
nae orkar inte bloooggaaaa! men ska fixa ett inlägg med lite bilder som jag fotat med min nya kamera, see yaa!
underbar ♥

FUCK OFF !

Hej
Idag har skolan varit piss, eftersom det va spanskaaaaa ! ska nog sluta i det och blrja i förstärkt språk istället, pallar fan inte med den där skiten längre !!
iaf Efter skolan cykla jag hem, va på skit dåligt humör så låste in mig på rummet och plugga.
Sen kom mamma upp och fråga om vi skulle åka till maxi, så vi gjorde det, fick inte med mig något spec köpte en leksak till Doris kommer bilder på när hon busar med den sen ♥
Imorrn äre onsdag vilket betyder fucking lång dag i skolan = fuck off.
Sen äre torsdag vilken betyder ännu en till spanskalektion = döda mig.
men efter skolan kanske pappa och jag åker och köper min nya kamera, ÄNTLIGEN !
nu ska jag redigera lite pics bye !

Pluggat !

hejsan !
Lite seeg på att blogga är jag visst.. men idag ahr jag inte haft ork ! när jag kom hem efter en helt okej skoldag så satt jag lite vid datan sen somna jag.. lyckat? vakna vid sex typ då åt vi mummaaa mat ! lax och ris ♥
Efter maten började jag plugga svenska vid halv nio typ kom carro och hjälpte mig, hon är grym den där tjejen älskar dig ! ♥
Hon hjälpte mig så nu är jag klar med svenskan känns så himla skönt !
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra jag får se, elr joo plugga massa so för vi har ett rätt stort so pov på torsdag.. usch måste lyckas bra på det !!!
nu ska jag städa mitt rum lite snabbt , det ser förjävligt ut ! sen ska syster och jag se på bigbrother pusshej ♥
oredigerad bild på carro och nirvana ♥

Ny blogg !

jaa nu äre ju såhär vaa, att jag ska starta ny blogg snart - då jag får en ny kamera !
den ska va fotoinriktad MEST kommer väll lägga in ett inlägg varje dag då jag skrivit vad jag gjort om dagen men minst tre inlägg per dag kommer det vara 2 foto och ett allmänt ! vad tror ni om det ?
men har ett problem jag vet inte vad den ska heta, jag har väldigt dålig fantasi  ! måste vara något med photo i INTE sofiephoto elr photosofie usch blää.. haha !

Såå ska ha en liten täävling !! den som kommer på det bästa namnet vinner en länkning, en fin en !♥

Stativ

hejsan mina glada vänner ?
haha aa men tänkte berätta lite vad jag gjort idag, vakna typ vid 11, vid 1 elr så åkta mamma,jag och pappa till media markt och kolla på kameror GAAH! blev ju kär i Nikon D300s .. 12000 kosta den typ.. lyckat.. men iaf hitta en som jag tror jag ska köpa nu.. Nikon D5100 inte meega kär i den men den duger sålänge tills jag blivit en bättre fotograf och behöver en bättre kamera ! haha låter typ skrytit men aa ni fattar.
sen har jag ju ett macro objektiv hemma så behöver ju inte köpa det direkt ! känns ju bra ! men ska önska mig det i fördelsedagspreseeeent !
Men blev lite lack att jag inte fick köpa kameran idag för är ju ifatt med allt i skolan nu !! såå varför får jag inte köpa den liksom ööööh.. men kaanske i veckan sa mamma hihi hoppas för ska till kolmården nästa tisdag då skulle det va perfekt med en ny kamera !! men fick iaf med mig ett nytt stativ hem ! och det var välbehövligt kan jag säga mitt förra SÖG ! det jag köpte är jätte bra ! redan varit och fotat lite i huset med det haha..
Den här veckan kommer bli lite kämpig känner jag, 2 prov ! ska oxå lämna in en svenska uppsats jag inte blev godkänd i men har redan gjort halva idag så har inte så mycke kvar (y) fan skolan flyter på bra nu ! mitt liv börjar fixa sig känns grymt skönt !
Det här inlägget blev lite långt haha men aa nu får ni lite bilder ciiaoo !
haha inte precis några megasnygga bilder men orka inte !

PSYKBROTT

HATAR MITT LIV NU!! OHH OHH OHHHHHH!!!!!
FAN KAMERAN JAG VILL HA NIKON D300 KOSTAR 11500 OCH JAG HAR BARA 7000.. FAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!!
DET FINNS INGEN VERKLIGEN INGEN ANNAN KAMERA JAG VILL HA !!!! JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA. HATAR DET HÄR. KOLLAT PÅ NETONNET OCH FINNS TYP INGEN, VILL HA EN NIKON !
FINNS EN NIKON D800 MEN DEN KOSTAR TYP DUBBELT SÅ MYCKE ! SEN FINNS DET EN NIKON D5100 SOM KOSTAR 5500 TYP MEN DEN VILL JAG INTE HA !!!! UUUUSCH FAN FAN FAN, JAG ÄR SÅ JÄVLA PISS OFF NU. JAG VILL HA MIN KAMERA INNAN 17 MAJ. HEJDÅ.

CUPCAKES

Tjena !
Nu har Thea och jag precis bakat cupcakes, vi faila totalt, det skulle bli jordgubbscupcakes, men aa den där toppingen man skulle ha på såg ut som en jävla spya så vi fick göra någon chokladtopping istället, dock vart den oxå failad ! vi ska nog inte bli bagare ! haha.. här har ni lite fina bilder på dom !

Spya??

GINGER

FÖRE
EFTER

Thea bus ♥

Hejsan godingar !
Just nu sitter jag med Thea i mitt rum och lyssnar på musik, vi ska sova över ikväll jaaa det ska vi hihi! bäbis? ja.
Vi va på konsum förut och köpte lite smått oh gott, köpte hårfärg oxå!! så ska kanske blondera håret sen får se om jag lyckas övertala pappa !!
Sen ska vi kolla på skäckfilm huhu.. The shining, den är för 15.. vi är bara 14 !! HHÖÖÖ!!! OMG!!!
Nu ska vi ha lite kul med lite kladd. aa kul va? haha asså jag är typ störd.. puss puss !♥
tjena brudar .

Trött

Helloo!
Idag har jag varit grymt trött, sov i typ 2 timmar när jah kom hem!
aa va rätt chill i skolan förutom spanskan, hatar spanska fan det borde inte finnas!! vi kommer ändå inte ha någon nytta av det sen? blää.
Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal kl 8 på morgonen -.- wiiiiie! nae men tror nog det kommer gå bra! hoppas det iaf!
Efter skolan ska jag va med Thea, vet inte om jag ska direkt till henne efter elr om jag ska hem först, får ta ett snack med bruden.
Jag hoppas ni gillade alla bilderna jag la upp igår ! jag tyckte sjlv det va grymt kul att fota i Kolmården, speciellt tigrarna ooh man får så himla fina bilder på dom !!
nae nu ska jag göra något annat vet inte vad hihi XOXO.
favorit i repris

Bildbomb 4, Kolmårdens djurpark - Järvar


Bildbomb 3, Kolmårdens djurpark - snöleoparder


Bildbomb 2, Kolmårdens djurpark - tigrar

pappa & en liten tiiiger

Bildbomb 1, Kolmårdens djurpark - Dholer


Bildbomb 4, Hoppträning Åby ridklubb


Bildbomb 3, Hoppträning Åby ridklubb


Bildbomb 2, Hoppträning Åby ridklubb


Fotat massor !

Hejsan !
Har lite bråttom just nu ! ska hinna lägga ut typ 7 bildbomber ikväll oh min data är rätt seg på det så aa skriver lite kort vad jag gjort idag, först skola helt okej, sen skjutsa mamma mig till kolmården där jag mötte pappa, vi gick runt i kolmården lite och fota ! kommer bilder på det sen ! aa där har ni min dag hörs snart igen ! ♥

Bildbomb 1, Hoppträning Åby ridklubb

resten av bilderna kommer imorrn !
Alla bilder tagna med Nikon D40

Dag 3 - mina vänner

Mina vänner är mitt allt, utan dom skulle jag vara inget! jag har bäst när jag är med dom , jag finns där för dom och dom finns där för mig ♥
Har inte så mycke mer att säga mer än att jag älskar dom mer än allt annat här på jorden ! ♥

Foooota !

i snön ? nae men ska kl 6 ner till åbystallet och fota carro som har hoppträning.. och fan det får inte snöa då!?
Idag vare skola, ett rent helvete kan jag säga ! skit lektioner och + fick man migrän som man knappt märkte av och efter det fick man världens huvudvärk ! men va tvyngen att stanna kva för vi hade ett oförberett prov på engelskan -.-
cykla hem forever alone, och nu sitter jag här och ska snart kolla på Big Brother. missat 2 program !
Jag bloggar kanske mer ikväll bilderna som jag tar idag kommer nog upp imorrn kanske nååågra kommer upp ikväll bara som ett litet smakprov ^^
hejdå mina små annanas! visst heter det så? det heter väll inte annananser? Theeaaa?
fototaggad tjej !

Basketkepsar !


Inspiration


Dag 2 - framtid

Jaa .. i framtiden eller aa när jag blir vuuuxen vill jag ha mycke pengar men int sådär snuskigt rik och bara skryter om det liksom, men så jag kan köpa kläder utan att jag får ångest (y)
Sen vill jag bli fotograf, det är min största dröm att lyckas bra i fotografering !
Jag vill på ute på landet på en gård och ha hästar hehe..
Alla mina bästa kompisar som jag har nu önskar jag att jag kommer ha kvar då oxå !♥

2012-04-16

Hejsan
Idag äre måndag, om ni inte visste det liksom! och de va skola, gick till 2 idag hade kemiprov sista timmen som gick helt okej va rätt lätt !
Just nu är jag skit trött, vet inte varför kanske är pga vädret!? tror fan det alltid när det är dåligt är jag trött och när det är fint är jag pigg .
Imorgon kanske jag ska va med Larsson ♥ Annars kanske jag ska fota när carro har hoppträning.
har inte så mycket mer och säga bloggar mer ikväll ciaao !
En bild på Doris !

William räddar min dag ♥

Älskar honom ♥♥♥

Dag 1 - berätta om mig själv

Hej!
Jag heter Sofie Malin Ottilia Lind och bor i en villa i Åby, jag är 14 år och fyller 15 den 10 oktober.
Jag har en mamma,pappa en syster en bror 2 ormar och en hund (amstaff) som heter Doris.
Går på världens sämsta skola som heter Hultdalsskolan.
På fritiden brukar jag va med kompisar och fota ! Jag har en Nikon D40 för er som är fotointresserade !
Men ska snart köpa en Nikon D300 ♥
Jag red förut, red typ i 8 år nu rider jag bara någon gång ibland. men ska kanske börja igen,
blev sjuk hösten 2009 - kolla december - berättelse 2009 så får ni veta mer.
Jag har inte så mycke mer oh säga om mig fortsätt kolla bloggen XOXO ♥
Doris ♥
sister ♥
Jag & Ragge sommaren 2011 ♥

Helgen !

Hejsan!
dåligt bloggande i helgen men har inte haft tid, varit med tjejerna och Amanda !
I Fredags va jag i ljunga med Emma,Mysan,Amanda och kajsa och hade det bäst ! mindre roligt vare på morgonen sen när vi va tvugna att gå upp vid 11 för amanda och jag skulle fira Amandas bror Alex vid halv två, vi hade varit uppe till 5 så vi var skaaapligt trötta...
Iaf vi bowla och åt på Texas longhorn ! JÄTTEGOD mat ! efter vi ätit gick vi hem till alex och hans flickväns lägen het och va där till typ tolv, sen åkte vi taxi hem till amandaaa !
Idag vakna vi typ vid halv elva och vi hann inte göra så mycke för sen kom mina föräldrar och hämta mig, nu ska jag plugga för har prov imorrn i kemi.. har haft hela lovet på mej att plugga men "smart" som jag är har jag ju inte gjort det? tar sista dagen då jag är som tröttast och gör det ! SMART?
Men nu måste jag blogga looovar att blogga senare ikväll kommer kanske en bildbomb från helgen då, om jag får tag på amanda ! see yaa !
BILDTORKA.

Twitter & instagram !

Följ mig på Instagram : sofieliind
Följ mig på Twitter : AwesomeAsFuuckk    (mobba inte namnet.)

-

kör på en sånhär som typ alla gör nu haha..

Fredag den 13:e

Hellooo !
Igår hade vi så himla kul ! Satt uppe vid lillsjön och snacka och hade mysigt, älskar er alla ♥
Amanda och jag stack hem vid halv tolv, sen typ somna vi vid kvart i ett.
Idag ska vi till ljunga och ha det bäst med bästa brudarna ! vi får se vad vi hittar på !♥
Idah äre ju fredag den 13:e uuuuh.. önskar er lycka till ! själv kommer man väll bli påkörd elr nått :D
Nu ska amanda och jag bara chilla ett tag, kanske spela lite tfm..
XOXO !
SNYGGINGEN AMANDA!
OH I´M SORRY !

iUno! iDos! iTré!

Hejsan!
Idag är jag pigg och glad, typ? nae men är taggad för ikväll för då kommer amanda och sen ska vi vidare till Jurla där vi träffar jeppa,åhs,joppe och larsson ! saknar dom där grabbarna ♥
Imorgon skulle vi varit hos elin och haft tjejkväll men blev lite ändring på det ! så nu ska vi va i ljunga istället, men det fixa ju sig som tur va ! ♥
Snart ska jag ut och gå med syster och hunden see yaa!
SÅÅ JÄVLA GRYMT 3 ALBUM!!!!

Music


Kläder !

Det jag köpte igår !
FETTO
shorts hög midja Gina Tricot - 249 :-
Linne Gina Tricot - 99 :-
+ svart spets Bh H&M - 129 :-

Måleri !

Hello!
Just nu ligger jag i min skööna säng och har precis kollat på Big Brother, sov till tolv idag som var RIKTIGT skönt ! vi hålle ju på att måla om lite i huset så det är typ kaos haha och snart ska dom måla i mitt rum oxå.. fyfan vad stökigt det kommer bli då ! usch..
Imorgon kanske jag ska träffa Amanda,Larsson,Jeppa,Joppe & Åhs hemma hos Jeppa ♥ får se vad vi gör då kommer bli grymt kul iaf !
Har ingen aning vad jag ska göra idag.. ska försöka få med mamma till ingelsta och köpa ett par byxor jag jättegärna vill ha hahah.. kommer inte lyckas.. men men !
Längtar grymt mycke till fredag och söndag !! Fredagg blire ju att träffa tjejerna och köra gärnet ! och på söndag ska kanske pappa och jag till Kolmården och fota !! så himla kul !!! ♥ så va beredda på en bildbomb ^^
men ska hitta på något kul nu ciiao !
ful hund !

Bildbomb

avsluta med två sexiga bilder på oss!

Linn Dahlberg!

Tjena!
Dåligt bloggande IDAG men inte varit hemma, gick upp klockan ÅTTA och stack till skolan klockan nio! va där med linn till klockan tio i tolv.. va faktiskt riktigt nice! fick kakor m.m ^^
Sen cykla vi hem tll mej, va hemma här ett tag sen åkte vi till ingelsta där vi gick runt ett tag, fick emd mej:
Gult linne Gina Tricot - 99 :-
Svarta shorts Gina Tricot - 249 :-
Bh H&M - 129 :-
Sen åkte vi hem igen och tog massa kort ! kommer bildbomb på det snart ciaaao!

Lite dåliga bilder

söt hund som inte vågar gå igenom ..

Pisstråk

Tjena!
Idag har jag inte gjort någonting.. haft pisstråkigt.
Men imorgon händer det saker!! ska till SKOLAN! AWESOME.. noot! fyfan vad lack man blir.. men ändå skönt för då blir jag av med mina rester i matten och komemr ett steg närmare min NIKON D300 !!
Efter "skolan" ska jag in till ingelsta och shoppa lite med mami & kanske linn ska fråga om hon vill hänga på :)
Får se vad jag får med mig hem.. ♥
Nu ska jag ut och fota lite trorja eller vafan jag vene har skit tråkigt.. BYE!
bara för det är grymt snyggt !

Utveckling!

Kolla lite på bilder jag tagit förra sommaren..   nae tycker faktiskt jag utvecklats mycke det senatse året!! kolla här..


2011-05-11
2011-05-11
2011-08-06
2011-08-27
2011-09-25
2011-11-20
2012-02-12
2012-03-10
2012-03-11
2012-03-16
2012-03-24
2012-03-24
2012-04-06
2012-04-06
vad tycker ni, kommentera!!

Boooring

hej
Just nu gör jag ingenting!!!! och har inte gjort något på hela dagen! det SUGER !!!
Har skit ont i huvudet oxå så blir ju inte roligare för det.
Igår va vi som sagt hos mina kusiner och fira påsk, va jätte mysigt. massa mat och snack!
Vet inte vad jag ska göra i veckan.. kan visa min underbaaara vecka!
Måndag- vet inte
Tisdag- SKOLA! mattehjälp.. med linn ♥
Onsdag- vet inte
Torsdag-vet inte
Fredag- va med bästa tjejerna hemma hos elin♥
Lördag- va med tjejerna
Söndag- ta det lungt

längtar såååå mycke till tisdag.. eller?!
måste gå upp klockan åtta typ, va där klockan nio och det slutar klockan ett !! FML.
Nu ska jag fortsätta ha tråkigt hejdå.
Saknar er mina SEXIGA tjejor ♥

Fototips!

Bilden blir mer intessant ut tycker jag om man fotar så objektet kommer på sidan av skärmen! Annars ser hela bilden så "stel" och trisst ut !
Ett bra exempel på hur en sån bild kan se ut ! tycker bilderna blir mycke finare när objektet är lite på sidan!
tycker inte ni?
exempel på hur man råkar skära av bilder när man fotar!
(bilden skulle blivit mycke bättre om hennes huvud skulle varit med)
Hoppas ni tyckte dom tipsen va bra kommer kanske med fler tips någon mer gång !

Glad Påsk

Doris är redo för påsk!
mina påskägg!
Världens bästa hund ♥

Lördag!

Tjena!
sitter just nu i mitt rum & äter godis och lyssnar på Green Day ♥
Idag har jag hunnit rätt mycke, Amanda & jag gick upp halv åtta -.- drog till stallet vid tjugo över åtta! red vid nio typ! Vi red i ridhuset-hoppa, han var grymt duktig! jävligt pigg bara men det är bara kul (y)
sen kom vi hem vid tjugo över 11, jag duscha lite snabbt hos amanda sen kom mamma och pappa och hämta mig!
Vid sex ska vi åka till våra kusiner och fira påsk där !
Har tagit massa härliga påskkort dom kommer i nästa inlägg! ♥
Amanda & Ragge !
Foto - jag

Sweet Children


Bilder!

några är lite suddiga.

amandas blogg.

http://fotoavamanda.blogg.se/
Nu är videon uppe på hennes blogg, CHECKA!

Långfredagen!

Tjena!
Sitter hemma hos Amanda och chillar, vilket skitväder det är ute asså!
Vi har inte gjort så mycke idag, typ suttit vid datan och ätit frukost, amanda drack nyss ett ägg MUMA! hon skulle göra det för hon har typ veckans utmaning på bloggen !
Jag vet inte vad vi ska göra idag heller.. typ chilla bara trorja!
Idag äre exakt två år sen jag sluta med fragminsprutor- jag hade ju blodproppar i hjärnan då jag va sjuk, så va tvungen att ta blodförtunnande! känns skönt som fan!
Bloggar mer sen, hare bra!
bild från igår!
Emma och Merlot!

GE MIG!

Nikon D300s 
11500 kr..

PÅSKLOV!

Tjo!
Idag vare skola och det va skapligt seeeg, DOG SERIÖST! vi fick våra omdömen oxå.. 4 betygsvarningar YEAY!
En lärare kan ju gå och ta sig vart FAN HON vill.
Iaf Nnu äre PÅSKLOV så lite glada ska vi va iaf!!
Efter skolan åkte jag hem typ gjorde inget sen vid halv fyra åkte mamma och jag ner till vårdcentralen för jag skulle ta livmoderhalscancersprutan.. DET GJORDE ONT! buhuu..
sen åkte vi hem igen, va hemma ett tag sen skjutsa pappa mig till Norf där jag mötte Amanda och Emma kolla på när dom red , sen hängde jag med Amanda hem, nu har vi precis ätit och sitter vid datan!
ska va kvar hos henne till lördag!
sen kommer vi träffas igen på fredag !♥
Men nu ska Amanda och jag vara lite sociala med varandra CIAO!
en smexig bild på min kamera!

If you can hear this

Tjena!
Idag är jag gryyyyymt trött, seeeg dag i skolan bara suttit och dött typ? aae skit tråkigt!
Men vi fick godis sist lektionen och fick sluta en halvtimma tidigare, häärligt!
Cykla hem gaaalet fort, bytte kläder och hängde med mamma och syster och va med när syrran övningskörde (y)
Syrran skötte sig bra !!
Sen kom vi hem, då kolla jag på Big Brother och slappa lite, nu har vi precis ätit.
ska snart kolla på film sen sova så himla trött!! ♥
vi hörs sen XOXO!
jag idag

tredje i fjärde tvåtusentolv.

Helluu!
Idag va det skooola, grymt segt vare.. typ träna bara och sen på eftermiddagen så hade vi genrep på våran redovisning, det gick grymt bra vo skratt lite bara men det löser sig nog (y)
Efter skolan cykla jag hem, är jätte trött idag så har inte orkat göra något idag, men om jag sover kommer jag inte kunna sova ikväll..
längtar grymt mycke till påsklovet för då ska man träffa bästa tjejerna igen! ♥
Här får ni lite bilder från gårdagen !
Älskar dig mongo ! ♥

Only love can build us a bridge of light

When you think
Hope is lost
And giving up
Is all you got,
Blue turns black,
Your confidence is cracked,
There seems no turning back from here

Sometimes there isn't an obvious explanation
While the holiest stars can feel the strongest palpitations

That's when you can build a bridge of light,
That's what turns the wrong so right
That's when you can't give up the fight

That's when love turns nighttime into day,
That's when loneliness goes away,
That's when you gotta be strong tonight,
Only love can build us a bridge of light

On your feet, I made a storm
You're convinced that you're all alone
Look at the stars, it's straight up the dark
You'll find your heart shines like the sun
Let's not let their anger get us lost
And the need to be right cause us way too high costs

That's when love can build a bridge of light
That's what turns the wrong so right
That's when you know it's worth the fight

That's when love turns nighttime into day
That's when loneliness goes away,
That's when you gotta be strong tonight
'cause only love can build us a bridge of light

Deep breath, take it on the chin
But don't forget to let the love back in

That's when love can build a bridge of light
That's what turns the wrong so right
That's when you can't give up the fight

That's when love turns nighttime into day,
That's when loneliness goes away
That's when you gotta be strong tonight
'cause only love can build us a bridge of light

Only love can build us a bridge of light... ♥

The way of living

Hola!
Idag har det varit grymt chill i skolan, först va jag och min + en till grupp inne i stan och intervjua våra företag det var grymt TRÅKIGT! han var grymt TRÅKIG! värsta konstiga -.- vi snacka bara med honom i 20 minuter? alla andra snacka ju förfan i 1 timma?
iaf efter det gick Fanny och jag lite på stan, glömde plånboken hemma så blev lite lack..
Båda grupperna käka på Burger King mmmmm... MUMS!
Lisa och jag var nära på att missa bussen oxå duktiga tjejer.. (y)
Efter skolan va jag med linn och carro vi gjorde inte så mycke, typ kolla på film ohså.
Nu har jag precis ätit och ska bara chilla.. 
men ha det så bra Ciiaaaoo!

en konstig mobilbild för ett tag sen.

Liten bildbomb!

alla va så jävla fula på bilderna så skulle nog blivit dödad om jag la upp dom på bloggen.. hahah!

sliten tjej.

hallååå där.
helt slut.. vi hade det bäst igår! bästa kvällen på länge! vi kolla på film, snacka va ute och va galna.. haha yes bästa tjejerna asså!
Vi gick oh la oss typ fyra och vakna tolv.. så är skapligt trött nu..
Vi ska träffas på påsklovet och dygna 2 dagar awesome!!  får se hur det kommer gå!!?
har inte mycke oh säga för det har inte hänt så mycke idag.. typ sovit, ätit, åkt hem? bloggar mer sen ska börja redigera bilder nu! snart kommer det en bildbomb !
XOXO.

RSS 2.0
Design by Tasnim